Can I ask you something I've always wanted to ask the real batman?


Bak kulissene

Hvorfor i alle dager har jeg laget denne bloggen? Og hvorfor i alle dager har jeg mikset en amatørmessig spill-nerde-blogg og amatørøkonom-blogg? Er jeg bare en sånn person, som liker å ha ketchup på nugattien sin og kombinere ting som ikke passer sammen?

Neh.


Hei, jeg heter Ugla og er 29 år. Jeg er gift med Herr Ugle og jeg bor på Østlandet. Jeg jobber på et kontor. Det er støvete i blant, og da bruker jeg Jif og en fuktig klut. Jeg er veldig mentalt stabil, selv om det ikke alltid virker sånn. Jeg velger å være anonym fordi jeg skal føle meg fri til å skrive om to ting som er litt tabu for meg å skrive om: Penger og dataspill.


Penger er et sårt emne for mange, og jeg ønsker ikke at tanter, svigersønner og kollegaer skal vite hva som står på lønnslippen min, hvor mye gjeld jeg har, eller at jeg har konvoluttskrekk og har en tendens til å gjemme regninger. At inkasso er en ting jeg er vant til å motta.. er ikke noe jeg trives med å innrømme.

Dataspill er litt mer uskyldig, men er jaget av endel fordommer. I jakten på forfremmelse, kanskje ny karriere og for å bli tatt seriøst både på jobb og privat, så ønsker jeg å holde denne - litt spesielle - lidenskapen for meg selv og de jeg vet tåler å høre om det. Dersom du er en fremtidig ny sjef, eller min nåværende sjef som planlegger å forfremme noen, så spiller jeg aldri dataspill. Jeg går tur i skogen og i fjor gikk jeg på ski med Bjørn Dæhlie og bikkja hans. Som sikla. Bikkja, ikke bjørnen.

Jeg håper du trives med å luske rundt på bloggen min. Det er min første blogg, og jeg tweaker og pusser på smådetaljer støtt og stadig. Om reklamen plager deg, så beklager jeg litt. Litt, ikke mye. For jeg tjener nesten tjue kroner i måneden på reklamen her inne. Det er en brus og en slikkepinne på Rema 1000, og jeg synes jeg fortjener å skeie ut i blant.

Du er hjertelig velkommen til å legge igjen et spor til meg, sende meg mail.

Spør om det du vil - for jeg svarer på det jeg vil. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er tilhenger av at folk skal kunne poste anonymt. I enkelte perioder så skrur jeg av denne muligheten, da jeg ikke har tid/nettilgang til å følge med jevnlig.

Beklager dette
- Ugla